(Arhiva) Comunicat de presă

Asociația BUN DE MARAMUREȘ anunță rezultatele primei întâlniri de lucrul cu reprezentanții firmelor din industria alimentară maramureșeană.
Întâlnirea a avut loc marți, 25.08.2020, la Muzeul Satului din Strada Dealul Florilor, nr. 1, Baia Mare.

La întâlnire au participat 13 reprezentanți ai producătorilor din industria alimentară județeană. Producătorii certificați de produse tradiționale au fost reprezentați de Președintele Asociației Producătorilor de Produse Tradiționale Ecologice Maramureș.

Scopul întâlnirii a fost de a prezenta facilitățile oferite de Asociația Bun de Maramureș, si mai ales avantajele pe care le pot obține producătorii prin licențierea produselor sub marca „Bun de Maramureș”, marca deținută de Consiliul Județean Maramureș. Avantajele utilizării acestei licente au fost prezentate pe larg de Doru Dăncus, vicepresedintele Consiliului Județean Maramureș, unul din principalii promotori ai mărcii „Bun de Maramureș”.

Au fost prezentate condițiile de înscriere în Asociația Bun de Maramureș precum si criteriile de licențiere a produselor.

Producătorii au arătat un interes deosebit pentru obținerea licenței de utilizare a mărcii „Bun de Maramureș”, si toți participanții au apreciat pozitiv ideea Consiliul Județean Maramureș de a crea o marcă care să fie pusă la dispoziția producătorilor locali, marcă care să fie o garanție cu privire calitatea si reprezentativitatea produselor pentru județul Maramureș.

În urma acestei întâlniri 3 reprezentanți ai producătorilor maramureșeni au depus cereri de înscriere în Asociația Bun de Maramureș, restul urmând să depună cererile pe parcursul lunii septembrie.

Pot dobândi calitatea de membrii simpatizanti persoanele fizice sau juridice care îndeplinesc cumulativ următoarele condiţii:
– nu a suferit nici o condamnare care să o facă nedemnă de această calitate;
– aderă la scopul şi obiectivele Asociației;
– au recomandarea unui membru al Asociației;
– întrunesc acordul Consiliului Director;
– doresc să contribuie la cresterea impactului activitătilor derulate de Asociația Bun de Maramureș.

Producătorii care nu au fost prezenti la întâlnire pot solicita setul de documente necesare înscrierii în Asociatie prin e-mail, la adresa bundemaramures@gmail.com

Președinte Asociație

Vlad PASCU

Comentarii

mood_bad
  • Nicio părere încă
  • Adaugă un comentariu