Produse licentiate “Bun de Maramureș” acum și în VIVO

Produsele românești, mai ales cele traditionale, au gust și savoare. Printre membrii Asociatiei Bun de Maramureș se numără si producători maramureșeni care realizează o gamă foarte variată de produse traditionale, cu materii prime locale, cu o aromă deosebită si care nu sunt pline de “E-uri” precum produsele industriale.

De la jumătatea lunii iunie multe din produse traditionale licentiate cu marca “Bun de Maramures” au pătruns si în mallul VIVO. Asa că, alături de numeroase branduri internationale, acum poti găsi si produse realizate în Maramureș.

La parterul magazinului VIVO s-a deschis un stand cu produse locale. Dintre produsele licentiate “Bun de Maramures” poti găsi otet aromatizat “Firiza”, piure de castane, sirop de castane, serbet de castanet, aspreală morosenească de merisoare si ardei iute, sirop de muguri de brad, dulceată de catină, dulceată dacică, mere deshidratate, dulceată din muguri de brad, legume deshidratate, sos picant ardelenesc, pulbere de afine, pulbere de gutâi si multe alte produse care te vor încânta.

(mai multe informatii despre produsele licentiate găsiti la adresa http://www.bundemaramures.ro/licenta-bun-de-maramures/produse-licentiate/).

 

Dacă am enumera principalele motive pentru care să cumperi produse realizate în Maramures nu ne-am începe pledoaria descriind aromele cu care ne-am obisnuit si le iubim, ci vorbind despre beneficiile pe care produsele românești le au pentru individ, si în special beneficiile produselor traditionale. Datorită faptului că acestea sunt naturale aduc pe termen lung o serie notabilă de beneficii asupra organsimului.

Iar daca esti mândru că esti maramureșean si îti plac produsele de la noi, ajută-i si pe prietenii tăi să afle de unde pot cumpăra produse licentiate cu marca “Bun de Maramures”.

 

Nu uitați: prin achizitionarea produselor realizate în Maramureș sprijinim producătorii locali!

Comentarii

mood_bad
  • Nicio părere încă
  • Adaugă un comentariu